Mamaroo 4.0 Classic Black

De 4moms mamaRoo 4.0 is een unieke schommel/wipstoel. De mamaRoo 4.0 beweegt op en neer en wiegt van links naar rechts, net zoals ouders dat doen. Met maar liefst 5 unieke bewegingen heb je altijd de beweging om je kindje tot rust te brengen. Het voelt vertrouwd waardoor je kleine zich volledig kan ontspannen.

Vanaf je smartphone of tablet

De innovatieve schommelstoel beschikt over maar liefst 5 unieke bewegingen: car ride, kangaroo, free swing, rock-a-bye en wave. Daarnaast beschikt de 4moms mamaRoo 4.0 over ingebouwde geluiden en een aansluiting voor een mp3-speler. Kies één van de vier rustgevende natuurgeluiden of speel jouw eigen favoriete muziek. Dankzij de 4moms-app kun je dit gewoon doen met je eigen smartphone of tablet. Download de app en bestuur de 4moms mamaRoo 4.0 vanaf de bank.

Verstelbaar in elke positie

De zitting van de 4moms mamaRoo 4.0 is verstelbaar in elke positie, zodat je kindje geniet van maximaal comfort. Zo kun je de zitting kantelen naar een volledige ligpositie. Als uitbreiding kun je de omkeerbare snug inleg aanschaffen (apart verkrijgbaar). Deze inleg biedt extra steun en comfort voor pasgeboren baby's, zodat je de mamaRoo vanaf dag één kunt gebruiken. De bekleding is makkelijk te verwijderen om te wassen.

Interactieve en verwisselbare speelballen

Om de zintuigen van je kindje te stimuleren beschikt de 4moms mamaRoo 4.0 over interactieve en verwisselbare speelballen. Met een rammelaar, spiegel en knisperende bal heeft je kindje genoeg leuke interessante accessoires om zich te kunnen vermaken. 

Kenmerken

  • maximaal gewicht: 9 kg.
  • verstelbare zitting
  • 5 bewegingen: car ride, kangaroo, free swing, rock-a-bye & wave
  • ingebouwde speakers met natuurgeluiden
  • muziek afspelen met telefoon of mp3
  • te besturen via de 4moms-app

 

MERK

€ 299,00