Egg kinderwagen Espresso met Black frame incl reiswieg

  • Egg kinderwagen Espresso met Black frame incl reiswieg
  • Egg kinderwagen Espresso met Black frame incl reiswieg
  • Egg kinderwagen Espresso met Black frame incl reiswieg
  • Egg kinderwagen Espresso met Black frame incl reiswieg
  • Egg kinderwagen Espresso met Black frame incl reiswieg

De Egg Stroller kinderwagen beschikt over rubberen Tru-Ride Technology® banden die ontworpen zijn voor optimaal comfort, superieure wegligging en maximale duurzaamheid. De voorwielen zijn zwenkwielen die eenvoudig vastgezet kunnen worden. Daarnaast zijn de wielen voorzien van luxe vering waardoor de kinderwagen comfortabel rijdt en heerlijk wendbaar is op ieder terrein.

De zitting / wandelwageninzet van de kinderwagen is heerlijk comfortabel dankzij de unieke 'egg' vorm en is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot een maximaal gewicht van 15 kg. De rugleuning van de wandelwageninzet kan versteld worden in 3 posities van zitstand naar ruststand en de zitting kan zowel naar je toe gericht als naar voren gericht op het onderstel geplaatst worden. De leren veiligheidsbeugel en de in 3 standen verstelbare zonnekap maken de zitting helemaal af

Om de Egg Stroller helemaal naar eigen wens aan te passen kan de beensteun versteld worden zodat deze met je kind meegroeit. Onderin aan de binnenkant de beensteun bevindt zich een klamboe die je kunt gebruiken om die vervelende insecten uit de buurt van je kleintje te houden. Niet alleen de beensteun, maar ook de in luxe leer afgewerkte duwstang kan in 5 hoogtes versteld worden zodat de kinderwagen altijd comfortabel voort te duwen is.
Dankzij de ruime boodschappenmand die zich onderin de Egg Stroller bevindt kun je eenvoudig al je spulletjes en/of boodschappen mee vervoeren. Wil je de Egg Stroller even niet gebruiken? Dan is deze vanuit de duwstang eenvoudig en compact in te klappen tot een klein pakketje dat je makkelijk overal kunt opbergen.
Reiswieg

De Egg Stroller wordt geleverd inclusief reiswieg zodat de kinderwagen al vanaf de geboorte te gebruiken is. De reiswieg wordt geleverd inclusief comfortabel matras, een verstelbare zonnekap, een regenhoes en een dekje dat door middel van een ritssluiting aan de reiswieg bevestigd kan worden. De reiswieg kan eenvoudig op het onderstel van de Egg Stroller bevestigd worden maar is natuurlijk ook ideaal om als tijdelijk wiegje te dienen voor bijvoorbeeld een dutje bij de oppas.
Variatie- en uitbreidingsmogelijkheden (let op: onderstaande accessoires zijn apart verkrijgbaar)

Hoewel de de Egg Stroller zeer compleet geleverd wordt, is het altijd mogelijk om uitbreidingen en extra accessoires aan te schaffen. Zo kun je van de Egg Stroller kinderwagen eenvoudig een tandem maken door de aanschaf van de speciale tandem adapter i.c.m. een extra reiswieg en/of tandemzitje. Daarnaast is het mogelijk om een groep 0 autostoel op het onderstel te plaatsen met behulp van de apart verkrijgbare autostoel adapter.

Ook kun je ervoor kiezen om een mooie bijpassende Egg Luiertas aan te schaffen, een comfortabele Egg voetenzak, een alternatieve kleur Seat Liner/zitverkleiner voor extra variatie (standaard is er bij de Egg Stroller één zitverkleiner meegeleverd), of maak de Egg Stroller helemaal af met de speciale parasol en flessenhouder. Kortom: meer dan genoeg variatie- en uitbreidingsmogelijkheden!

Eigenschappen Egg Stroller:
Unieke, elegante kinderwagen
Heerlijk zachte bekleding
Ronde en strakke vormgeving
Rubberen Tru-Ride® Technology banden
Luxe vering op de wielen
Zwenkwielen voor (tevens vast te zetten)
Wandelwageninzet biedt optimaal comfort dankzij unieke 'egg' vorm
Wandelwageninzet kan zowel naar je toe als van je af geplaatst worden
Rugleuning in 3 standen verstelbaar
Veiligheidsbeugel met leer afgewerkt
5-punts veiligheidsgordel
Zonnekap in 3 standen verstelbaar
Verstelbare beensteun (4 standen)
Klamboe aan onderkant van de beensteun opgeslagen
Duwstang in 5 hoogtes verstelbaar
Ruime boodschappenmand aan de onderkant
Eenvoudig en compact inklapbaar
Ingeklapt kan het pakketje zelfstandig blijven staan
Inclusief reiswieg
Inclusief comfortabel matrasje voor reiswieg
Inclusief zonnekap voor reiswieg
Inclusief dekje voor reiswieg
Inclusief regenhoes
Diverse accessoires apart verkrijgbaar
Kinderwagen met reiswieg geschikt vanaf de geboorte
Kinderwagen met wandelwageninzet te gebruiken vanaf 6 maanden tot een gewicht van 15 kg