Over ons

 

El Estilo, Luxury for Kids, de naam verklapt al een hele hoop. Wij vinden het belangrijk dat ons concept een nadere toelichting krijgt. El Estilo is een jonge onderneming op gebied van lifestyle voor baby’s. Ons doel is om iets speciaals naar dichtbij te halen en het exclusief te houden. Hierdoor werken wij veel op bestelling zodat de collecties klein en exclusief blijven.

Wij werken veel samen met landen zoals Spanje, Italië, België, Portugal en UK. Nederland behoort ook tot ons rijtje maar alleen wanneer het iets anders is dan wat de meeste mensen al kennen. Bij ons op de website zult u dan ook over het algemeen onbekende artikelen zien staan. Kom vrijblijvend een kijkje bij ons nemen en overtuig u zelf van het onbekende maar met een uitstekende kwaliteit en eigentijdse exclusieve uitstraling. Dan begrijpt u waarom wij gekozen hebben voor de collecties die we u aanbieden.

El Estilo, is op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend. Maar dagelijks kunt u bij ons terecht mochten de geopende dagen u niet uitkomen, bel dan even van te voren en wij zorgen dat de deur openstaat voor u.

Heeft u iets op onze site of facebook pagina gezien wat u graag wilt hebben, maar bent u niet in de gelegenheid langs te komen. Neem dan contact met ons op via email of telefoon en wij zorgen dat u het gewenste item toegezonden krijgt via de post.